20 aug. 2016

Det som inte fick hända

Datorn kraschade häromdagen, och med den alla bilder jag precis laddat över från telefonen för den var överfull. Alla andra bilder och dokument man sparat genom åren. Allt scrapmaterial... Gone. Tur i oturen sparar jag allt skrivrelaterat på dropbox, men då bilder tar sådan plats hade jag planerat att lägga dem i onedrive som har större utrymme, men inte hunnit så långt. Gissa hur mycket jag ångrar mig nu. 

Jag vet att jag borde vara glad för att det räckte med att formatera hårddisken och vi inte behövde köpa en ny dator eller lämna in denna för service, men ändå. Och jag får vara glad över att jag är en sådan öppen person att jag delar bilder på ungarna i social media, hej vilt. 

I övrigt har sommaren varit bra. Vi har njutit av sol och vänner. :) Jag har redigerat en novell till en antologi som finns på förköp nu och har release 5 september. Nu ska jag se om jag kan hitta lite scrapmaterial så jag kan fortsätta scrappa lillskruttans tillväxt som jag precis börjat med. 

2 kommentarer :

 1. Näe...Så trist :(
  Men enligt "min" datorexpert så kan man alltid rädda bilder & så från hårddisken,men...Inte vet ja´

  /Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det går säkert om man lämnar in den, men tänker att det antagligen blir dyrt. Får nöja mig med det jag har delat på sociala medier. :)

   Radera

Tack för din kommentar!