22 jan. 2013

Getting in the mood...

Erotik in the making... 
Maken tyckte inte att min ena novell var tillräckligt fantasy-ig. Hur man nu inte kan tycka att häxor är fantasy, men okej, jag får lägga till och ta bort lite helt enkelt. Den andra handlar om två alver så den fick godkänt. Han är ju den som läst mest fantasy i familjen, så han får som vanligt vara min allvetande skräphög när det kommer till sådana "gamla hederliga" fantasy-teman. Själv föredrar jag ju urban fantasy, men har valt att inte skriva om vampyrer, för det gör jag ju ändå. Så nu försökte jag mig på lite magisk realism, alltså magi i "vardagen", men eftersom jag har en förkärlek för det historiska så utspelar den sig på sent 1800-tal. Needless to say, så föredrar maken den med alverna. För den är mer "fantasy". Jag har bestämt mig för att skriva klart båda, och sedan välja den som känns bäst. Jag gillar ju alla mina fyra huvudpersoner. Vill inte överge någon av dem innan jag lärt känna dem ordentligt och sett vad som händer med dem.

Jaja, den som lever får se...

4 kommentarer :

 1. Låter spännande med magi ♡ ..
  /Lycka Till Kram

  SvaraRadera
 2. Tycker också att det låter spännande.

  Visserligen så är jag ingen större älskare av fantasy och har inte följt Tolkien-filmerna så jag vet egentlige inte så mycket om vare sig dom där hobbittarna eller de andra folkslagen *s*.

  Dock så skulle det som sagt vara kul att läsa dina noveller/romaner.

  Bästaste hälsningar,
  Baaartil

  SvaraRadera
 3. Men ... jag saxar ur beskrivningen till tävlingen:

  "Temat blir erotik + fantastik, alltså en erotisk novell med fantasytema, alltifrån cyberpunk, steam punk, skräck, fantasy, science fiction, saga, magisk realism, bara det innehåller något övernaturligt och är erotiskt."

  Visst måste du kunna skriva om dina häxor då? Jag menar om det är den storyn du gillar bäst. Strunta i maken och gå på din egen feeling ;)

  Själv vågar jag mig nog inte ge mig på den där tävlingen. Fantasy är INTE min grej :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, jag vet, men min make har hakat upp sig på det där med fantasy. ;) Jag kommer välja den som jag känner mig mest bekväm med och är mest jag. Min make har inget att säga till om där. :P Nu dök det upp en farligt snygg vampyr i mitt huvud också, så vi får väl se vart det slutar. Tur att man har en dryg månad på sig iaf... ;)

   Radera

Tack för din kommentar!