21 jan. 2013

Ve och fasa...

Jag har inget att läsa. Igår läste jag ut sista boken i Richelle Meads serie Vampire Academy. Sex böcker allt som allt som handlar om dhampiren (dhampir+moroi/vampyr) Rose och hennes Moroi-prinsessevän Lissa. Mycket bra böcker som jag rekommenderar till alla som gillar vampyrer. Jag gillar verkligen den värld Mead har skapat, och är så glad att jag fick tag i dessa böcker billigt på fb.

Till saken hör nu alltså att vi har börjat packa allt "onödigt" som vi inte använder varje dag. Dvs böcker till exempel. Jag trodde att jag hade räddat en bok till, men den har tydligen maken lagt vantarna på och packat ner och nu befinner sig de uppe Vallvik. Som tur var har jag en kasse med blandade pocket som jag tänkt sälja för en tia styck eller skänka, eller ja slänga i slutändan om ingen vill ha dem och där fanns en som lockade lite i alla fall. Tack för det! Tur i oturen så vet jag att det förhoppningsvis kommer en bok till mig idag som kära bloggvännen Fru Eriksson har skickat till mig. :) Mrs Zjivago och hennes hemliga liv, låter väl som en bok för mig? :)

Ja, jag fortsätter och skriver på min novell. Eller noveller, måste jag ju erkänna att det är nu. Jag utforskar olika genres och fantasy-varianter och är just nu inne på "gammal hederlig fantasy" med alver och orcher, men jag har även pillat på (no pun intended... ;) ) vampyrer och häxor. Vi får se vilken som blir bäst helt enkelt. Som tur är har jag bra testläsare som hejjar på. ;)

1 kommentar :

  1. Oj,då...Hoppas det kommer ett paket på Posten idag då hihi...
    Lycka Till med novellerna/Kram pårej!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!