31 maj 2013

Förslöad

Ja, det är jag. Blir bortskämd med korta arbetspass och lediga dagar. Men nu jobbar jag helg och är inte ledig igen förrän på torsdag. Fast, ja, jag jobbar ju en sisådär 3-4 h per dag. Egentligen helt värdelöst, speciellt när man börjar på eftermiddagen. Morgontiden är väl okej, då har man ju resten av dagen framför sig, men att veta att man ska iväg vid tretiden gör en rätt stressad. Fördelen är ju att ungarna slipper långa dagar på dagis. På tal om dagis fick jag just reda på att de stänger 17:30 och inte 18:30 som vi fått för oss. Ännu mer stress. :/ Blir till att skriva till schemaläggarna och önska morgontider helt klart, speciellt som sommardagiset ligger på andra sidan stan... Jaja, det ger sig nog, på ett eller annat sätt.


Vårt träd har börjat blomma. Ska bli kul att se när alla träd blommar på hela gatan då i princip alla hus har detta på framsidan. :)

5 kommentarer :

 1. Så vacker blomma ♥...
  /Kram Annmi i Hjosolen!

  SvaraRadera
 2. Åh va härligt det låter. Hur många timmar jobbar du i veckan?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just nu är det väl en sisådär 25 kanske. ;) 3-4 h/dag. Men jag är anställd på 75% och har månadslön på det, så det är ju lungt, fast det är så mycket sämre betalt här uppe. Jag jobbar hellre längre dagar och har fler heldagar ledigt. Men man ska inte klaga, vi har ju ingen semester i sommar, så man får ta vara på de korta dagarna och göra det mesta av situationen. :)

   Radera
  2. Okej. :) Man kanske kan leva med lite sämre betalt när man har ett billigare boende än i Sthlm. Det är inte klokt vad det kostar med hus här i jämförelse. Tråkigt att det inte blir ngn semester i år - gäller det er båda? - men jobbar du inte heltid så får du ju njuta av sommaren ändå. :) Jag hade nog faktiskt offrat min semester för att mina barn ska få kortare dagar på dagis och mer tid med mamma och pappa. Tiden går fort, man vill inte missa mer tid än man måste med sina barn. Låter som att ni har det riktigt bra just nu. :)

   Radera
  3. Ja det är helt klart värt det. M jobbar ju heltid så han får ju från nu en hel lön. Så skönt! Vi började ju jobba så sent så semester var bara att glömma, men vi kommer ta någon vecka i höst i stället. Barnen kommer få vara lediga med farfarn två veckor i sommar iaf.

   Radera

Tack för din kommentar!