30 mars 2014

Produktiv helg, i alla fall till hälften...

I fredags var maken ledig så vi passade på att klippa till trädet på framsidan, gräva upp runt det så att det inte ser så otuktat ut. Sedan bar det iväg på skoshopping till barnen med farmor. In på Lidl och köpte bärbuskar och blomfröer och sedan var det bara hem och plantera. På baksidan så har vi numer två rödavinbärsbuskar, en krusbärsbuske och en svartavinbärsbuske. Runt trädet på framsidan har jag satt slingerväxter och ska sätta sommarblomster. Slingerväxter kommer även växa mot spaljéerna på baksidan. Köpte även lite grönsaksfrön också, men vi har inte kommit så långt som att så dessa ännu.



Igår åkte vi ut till svärfar för att byta till sommardäck och tvätta bilen. Tydligen föll det på min lott att tvätta bilen medan maken bytte däck. ;) Jag hade tänkt att njuta av solen ja, men icke sa nicke... :P


Igår kväll blev det grillning hemma hos familjen Öhr med tillhörande dricka och samkväm. Riktigt mysig kväll och sonen blev kvar över natten. Idag har det varit mest lugna puckar. Vaknade sent och sedan åkte jag ut till stallet.



Ikväll hoppas jag på att ta igen lite skrivtid. Har bestämt att jag ska försöka skriva minst 1000 ord per dag nu, så att det händer lite i dokumentet. ;) Igår blev det inget skriva av, och än så länge har jag inte fått ur mig något idag heller, men efter maten ska jag sätta mig och skriva.

1 kommentar :

Tack för din kommentar!